2017-01-18 08:19:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Meglepetésre készül

Napi horoszkóp január 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Kivételesen jól indul a mai napja, teli van energiával, tervekkel, új ötletekkel. Ne hagyja, hogy a külső erők, kedvetlen munkatársak, pesszimista hangok lelombozzák. Önnek van igaza, ha cselekedni akar.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön egészen jól bele tudja élni magát mások helyzetébe. Mire felfogja a dolgot, már bele is rángatták valamibe, ami pedig nem az ön érdekeit szolgálja… Máskor legyen figyelmesebb, most már nem tud kihátrálni a dologból! A dühöngéssel most semmire se megy…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Kellemes napja lehet. Valamilyen meglepetésre készül, és ez önnek alighanem mindig nagyobb örömöt okoz, mint annak, akinek szánja. Az illető pedig nagyon hálás lesz a kedvességéért!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most még azok is felnéznek önre, akik eddig nem ismerték el a teljesítményét. Ráadásul nemcsak a munkahelyén, de a családjában is ön állja leginkább a sarat. Lesz is mivel bizonyítani a rátermettségét, sok kihívás adódik a mai napon!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Most nem várhat kiemelkedő csúcsokat, de drámai mélységeket sem. Egy átlagos, kissé unalmas nap vár önre. Végezze lassabban a munkáját, pihenje ki magát, este feküdjön le korán.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Jelentőségteljes napra számíthat. Ha eddig nem talált párra, most esélye van a nagy találkozásra. A karrier területén is jelentős előrelépést tehet, mert egy visszautasíthatatlan ajánlatot kap valakitől. Az új pozíció magasabb fizetéssel is jár.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Elfogja önt a becsvágy, de nem lesz egyszerű gyorsan learatni a babérokat. Legyen türelmes, mert most az a legkifizetődőbb. Délután tartson legalább egy kétórás pihenőt. Este már ne tervezgessen, kapcsolódjon ki inkább.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Valami hiba csúszott a számításaiba, ezért kénytelen lesz kissé átszervezni a napi programját. Szerencsére ön mindig kellően rugalmas, és ennek ma nagy hasznát veheti. A megbeszélései, tárgyalásai viszont jó eredménnyel zárulnak, banki ügyek intézésére is ideális a mai nap.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A szerelmi élete kissé zavaros lehet. Vigyázzon, talán olyan szekér után fut, amire semmi esélye sincs, hogy felkapaszkodhasson. De talán jobb is így, az illető nem tűnik túl megbízhatónak… Főleg akkor legyen óvatos, ha egy munkatársáról van szó.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha még friss a partnerkapcsolata, jobb, ha nem azt ecseteli folyton újdonsült kedvesének, hogy milyen esküvőt is szeretne. A végén még menekülőre fogja a párja… Adjon időt a kötődés kialakulásának!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Érzelmi zavarok, hangulatingadozások keserítik meg a mai napját. Ne vegyen semmit magára, ami nem önt érinti. És ez fordítva is igaz, néha hajlamos lehet a saját problémáit kivetíteni másokra.

Halak: II. 19. - III. 20.
Mindenki szerencsés ma, aki az ön közelében lehet. A Hold helyzete most különösen jó kedvűvé és kedvessé teszi. Előrelépést érhet el egy nehézkesen induló üggyel kapcsolatban is.

(Noiportal.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: